Skip to content
Magazinele DÄNISCHES BETTENLAGER din Austria își schimbă numele în JYSK

Comunicat de presă -

Magazinele DÄNISCHES BETTENLAGER din Austria își schimbă numele în JYSK

Începând cu 1 octombrie 2020, toate magazinele DÄNISCHES BETTENLAGER din Austria și-au schimbat numele în JYSK.

Schimbarea de nume și introducerea brandului JYSK în Austria va însemna și modificarea conceptului de magazin, astfel încât clienții austrieci vor găsi același design și aceleași produse ca și în celelalte magazine JYSK din Europa.

La numai câteva săptămâni de la anunțarea schimbării de nume din DÄNISCHES BETTENLAGER în JYSK, modificarea a fost implementată în toate cele 87 de magazine din Austria.

“Prin schimbarea numelui, magazinele din Austria vor beneficia de sistemele și conceptele pe care JYSK le implementează în toată lumea cu succes. Acest lucru va fi benefic atât pentru clienți, cât și pentru angajați”, spune Jan Bøgh, Președinte & CEO JYSK.

Denumirea JYSK

Numele JYSK vine de la cuvântul danez care descrie o persoana originară din peninsula Jutlandia, Danemarca. Un locuitor al peninsulei Jutlandia se numește jysk, iar cuvântul este asociat cu un om muncitor, cu picioarele pe pământ și de încredere, valori care definesc și compania de familie JYSK.

JYSK va investi aproximativ 200.000 de euro în cele 87 de magazine din Austria, în care va implementa conceptul de magazin Store 3.0, care include podele de lemn în locul mochetei, colțuri inspiraționale, o iluminare mai caldă cu spoturi și punerea în evidență a decorațiunilor și textilelor.

În Austria, compania are în plan inaugurarea a trei magazine noi în noul an financiar 2020/2021 (în perioada 1 septembrie 2020 – 31 august 2021), urmând să deschidă mai multe magazine în viitor.

Odată cu introducerea brandului JYSK în Austria, Germania a rămas singura țară în care compania funcționează sub numele de DÄNISCHES BETTENLAGER. 

Topics


JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 24.000 de angajați și peste 2900 de magazine. În Germania, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar în restul țărilor sub numele de JYSK. 

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.  

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 90 de magazine în România.

Contacts

Raluca Dascălu

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content