Skip to content
Colecția Nordic Mood de Crăciunul include decorațiuni nostalgice, inspirate de Crăciunurile din trecut
Colecția Nordic Mood de Crăciunul include decorațiuni nostalgice, inspirate de Crăciunurile din trecut

Comunicat de presă -

Noua colecție Nordic Mood pentru Crăciunul 2023

Crăciunul este momentul din an în care sentimentul de hygge e cel mai puternic. Cu noua colecție Nordic Mood de Crăciun, vei instala cu ușurință atmosfera de confort, intimitate și relaxare în casa ta.

Elemente atemporale precum inimi, brazi și stele. Omniprezenții spiriduși de Crăciun cu pălăriile lor simpatice roșii. Și nuanțele clasice de verde și roșu, completate de diferite tonuri pământii. Sunt doar câteva dintre produsele care fac parte din accesoriile și decorațiunile pregătite de JYSK pentru sezonul Sărbătorilor de iarnă.

În noua colecție de Crăciun, accentul este pus pe nostalgie. Pe lângă elementele și culorile clasice, colecția se concentrează pe materiale naturale, precum lâna moale, bumbacul, hârtia, piatra și ceramica.

Spriridușul MUGLESTEN

Textile de Crăciun

În categoria de decorațiuni textile, nuantele de verde si rosu sunt o tematică recurentă a pernelor decorative PETALIT si LUCIA. Prima are un imprimeu cu brazi de Crăciun mici, albi, și este decorată elegant cu un chenar simplu, alb. LUCIA este mai jucăușă, cu mesajul „Sărbători fericite” și culorile mai strălucitoare.

Pătura RHIMFAXE într-un verde închis creează liniște și confort, iar dungile orizontale oferă o expresie simplă și elegantă. Ptura se potrivește cu pernele și poate fi asortată cu ușurință împreună cu acestea, în orice încăpere din casă.

Cănile GULLTOP așezate pe tava de lemn STROMALIT

Decorează de Crăciun

Dintre articolele ceramice, putem evidenția cănile fine GULLTOP, care sunt disponibile în două culori, roșu și verde. Seamănă foarte mult cu vechile căni emailate, dar sunt realizate de fapt din ceramică. În special chenarul mic, negru din partea de sus, conferă cănilor un aspect retro, în timp ce stelele albe și brazii duc cu gândul la atmosfera de Crăciun.

Tava rotundă, decorativă, STROMALIT, care este realizată din arbore de mango certificat FSC (FSC™ N001715), este prevăzută cu picioare mici pe care se sprijină. Are 40 de centimetri în diametru și poate fi folosită pentru a aduna pe ea mici decorațiuni de Crăciun.

PYSSEL este numele micilor umerase care au forma unei inimi tradiționale de Crăciun. Pot fi agățate de o creangă sau cui, sau pot fi așezate direct pe masă, pe pervaz sau oriunde altundeva.

Sfeșnicul decorativ RUTILKVARTS are formă de stea și este realizat din marmură. Micul detaliu cu aspect de alamă conferă sfeșnicului o expresie modernă. Sfeșnicul se potrivește cu lumânările cu LED NELLIK imprimate cu stele aurii.

La final propunem spiridușii MUGLESTEN, care stau ascunși în spatele unui pulover de lână și poartă clasica pălărie roșie de elf. Sunt disponibili în două dimensiuni.

Colecția Nordic Mood de Crăciun este disponibilă în ediție limitată în magazinele JYSK.

Perna decorativă PETALIT de culoare roșie

Topics


JYSK este un lanț internațional de magazine de mobilă, de origine scandinavă, care facilitează mobilarea fiecărei camere din orice casă și grădină.

Cu peste 3.300 de magazine fizice și magazine online în 48 de țări, JYSK are întotdeauna o ofertă excelentă și oferă servicii competente, indiferent de modul în care clienții aleg să cumpere.

Fondatorul Lars Larsen a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK are peste 30.000 de angajați.

JYSK este deținut de familia din spatele Lars Larsen Group, cu o cifră de afaceri totală de 44 miliarde DKK în anul financiar 2021/22. JYSK a avut o cifră de afaceri de 5,2 miliarde EUR in anul financiar 2023/23.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 130 de magazine în România.

Contacts

Raluca Dascălu

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content