Skip to content
JYSK lanseaza o campanie inedita pentru produsele destinate somnului

Comunicat de presă -

JYSK lanseaza o campanie inedita pentru produsele destinate somnului

În ianuarie 2024, JYSK lansează pe rețelele de socializare o campanie inedită pentru produsele destinate unui somn odihnitor.

Campania constă din cinci videoclipuri diferite de șase sau zece secunde, în funcție de platforma media, iar fiecare dintre videoclipuri acoperă un scenariu în care somnul este întrerupt. Videoclipurile vor rula pe Facebook, YouTube și Instagram.

Ai probleme cu somnul din cauza petrecerilor zgomotoase din cartierul tău? Te trezești de mai multe ori noaptea din cauza copiilor tăi? Sau somnul își este afectat de sforăitul partenerului?

Ei bine, JYSK nu poate rezolva aceste probleme, dar te poate ajuta cu produse care îți oferă condiții optime de somn: cu salteaua potrivită și o plapumă și pernă cu care să te simți minunat când dormi.

Acesta este mesajul dintr-o nouă campanie pentru produse de dormit, care va fi promovată pe rețelele sociale în perioada luna ianuarie 2024 în toate țările JYSK.

„Cu toții am experimentat unele dintre aceste scenarii și, prin urmare, credem că această campanie va fi amuzantă, pentru că mulți clienți se vor identifica și vor recunoaște aceste situații. Campania poziționează JYSK drept partenerul care oferă condiții ideale de dormit în casa ta”, spune Louise Rosenbux, Content Specialist.

Puteți vedea patru dintre videoclipurile campaniei mai jos:

Related links

Topics

Categories


JYSK este un lanț internațional de magazine de mobilă, de origine scandinavă, care facilitează mobilarea fiecărei camere din orice casă și grădină.

Cu peste 3.300 de magazine fizice și magazine online în 48 de țări, JYSK are întotdeauna o ofertă excelentă și oferă servicii competente, indiferent de modul în care clienții aleg să cumpere.

Fondatorul Lars Larsen a deschis primul magazin în Danemarca, în 1979. În prezent, JYSK are peste 31.000 de angajați.

JYSK este deținut de familia din spatele Lars Larsen Group, cu o cifră de afaceri totală de 5,9 miliarde EUR în anul financiar 2021/22. JYSK a avut o cifră de afaceri de 5,2 miliarde EUR in anul financiar 2023/23.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent peste 130 de magazine în România.

Contacts

Raluca Dascălu

Raluca Dascălu

Press contact Communications Manager JYSK România Communications and PR +40721509599

Related content